De koningin van het carnaval

Glitterende pailletten, veren, kleuren, de textuur van de stoffen ... De enorme structuur die de kandidaten omhult is indrukwekkend en het hele plaatje lijkt wel een sprookje. Alle kandidaten zijn even mooi, wat het nog moeilijker maakt om je favoriete ontwerp te kiezen Het doel van deze show is het kiezen van de beste vertegenwoordigster van de vreugde en passie van Tenerife: de Carnavalskoningin.

In de loop van de tijd zijn de gala's steeds grotere en majestueuzer geworden. Van het eerste gala in het Teatro Guimerá, de mythische gala's aan de Plaza de España, tot de laatste, in het International Centro Internacional de Ferias y Congresos (Internationaal Beurs- en Congrescentrum). Met de veranderingen van de locatie is de show ook mee geëvolueerd en steeds levendiger en spectaculairder geworden.

Licht, geluid, carnavalsgroepen en kandidaten voor de carnavalskoningin spelen de hoofdrol in een evenement dat met veel interesse live of op de televisie wordt gevolgd en eindigt met de benoeming van de Carnavalskoningin van Tenerife. Zij zal gedurende het hele jaar de ambassadrice van het feest op Tenerife zijn.