Gezondheid en wellness

Je bent nog maar een dag op het eiland en je merkt dat zelfs je humeur is veranderd. Er is niets meer waarvan je gestrest raakt, waar je je zorgen over maakt of waardoor je overvallen wordt. Je zit aan zee, genietend van de laatste warme zonnestralen van de dag, wiegend op het geluid van de golven. Een briesje streelt je gezicht, je sluit je ogen en probeert dit moment vast te houden en het zo lang mogelijk te laten duren. Je kunt je niet meer herinneren wanneer je je voor het laatst zo goed hebt gevoeld.

Downloaden Brochure Tenerife gezondheidsbestemming

Terwijl je blootsvoets over het strand loopt, zakken je voeten een beetje weg in het vochtige zand. Je merkt dat je bloedcirculatie geactiveerd wordt, dat je dieper ademt; je hebt meer energie en vitaliteit. Je geest is rustig en sereen...een vredig gevoel.

Vandaag heb je gekozen voor een chocolade-masker; voedend en ontspannend waardoor je je als herboren voelt. Morgen een behandeling op basis van tropische vruchten en overmorgen een jacuzzi en een thermaal bad... Je geniet volop van je vakantie en je bezoekje aan de Spa is een van de beste momenten van de dag. Het is een moment waarop je hele lichaam zich ontspant en nieuwe energie opdoet terwijl je geest tot rust komt.

Sorteren op:
  • Alfabetisch Oplopend
  • Alfabetisch Aflopend
We konden geen resultaten vinden die overeenkomen met uw zoekopdracht.Product

Product

Je hebt de verschillende opties afgewogen: een kleine cosmetische ingreep laten doen via esthetische chirurgie in je eigen stad of tegelijkertijd genieten van een verblijf op Tenerife en het daar, in een van de prestigieuze centra van het eiland, laten doen. Je wilde de herstelperiode niet thuis doorbrengen waar je niet zoveel kon doen. En nu je op een Balinees ligbed naast het zwembad van het hotel ligt, ben je je ervan bewust dat een herstelperiode niet in strijd hoeft te zijn met plezier.

Sorteren op:
  • Alfabetisch Oplopend
  • Alfabetisch Aflopend
We konden geen resultaten vinden die overeenkomen met uw zoekopdracht.


Product

Product

Je voelde je altijd al aangetrokken tot alternatieve therapieën: reiki, acupunctuur, behandelingen op basis van bloemenextracten, chakratherapie... Iedere behandeling is gericht op het anders inwerken op je lichaam en geest. Het moment is aangebroken. Gedurende je verblijf op het eiland heb je besloten daarvoor open te staan en zelf het resultaat te ervaren dat deze behandelingen opleveren.

Sorteren op:
  • Alfabetisch Oplopend
  • Alfabetisch Aflopend