Spaanse school voor buitenlanders Desilena

De Spaanse school voor buitenlanders Desilena bevindt zich vlak aan het strand en vlakbij de belangrijkste, toeristische bezienswaardigheden van het zuiden van het eiland. De school is ondergebracht in een modern kantoorgebouw en de vijf volledig ingerichte aula’s zijn allemaal uitgerust met airconditioning. De studenten kunnen er tevens gebruikmaken van een bibliotheek, een boekenwinkel, gratis wifi-verbinding, een computerzaal en een cafetaria.

Alle leerkrachten zijn native speakers met een universitair diploma en ruime ervaring in het onderwijs van Spaans als vreemde taal.

Met het oog op maximale effectiviteit bestaan de groepen uit maximaal tien personen. De lessen worden aangeboden van 09.00 u. tot 20.00 u. en worden vanaf de eerste dag volledig in het Spaans gegeven. Het personeel stelt alles in zijn werk om een familiaire en gezellige studentensfeer te creëren. Deze inspanningen vertalen zich in een zeer hoge tevredenheidsgraad.

De studenten kunnen de werkelijke redenen voor een opleiding bij Desilena nog beter uitleggen. Je kunt hun meningen nalezen via de volgende link:

http://www.escueladeidiomastenerife.com/opinionesdealumnos/index.htm

Diensten

- Niveaus: A1, A2, B1, B2 en C1,

- Intensieve cursus,

- Intensieve cursus plus,

- Cursus voor inwoners,

- Privélessen,

- Culturele activiteiten,

Adres
ESCUELA DE ESPAÑOL PARA EXTRANJEROS DESILENA
Avda. de Colón, 5. Centro comercial Aguamarina. Local, 15. Puerto Colón 38660 ADEJE