Eten en drinken

Wissel de traditionele en heerlijke gerechten uit grootmoeders tijd af met vernieuwende recepten van creatieve koks, die de geuren en smaken uit onze kinderjaren weer oproepen en ze een actueel tintje geven. De traditionele gerechten smelten op de tongen van de kieskeurigste mensen en het smaakt naar meer. Laat je verrassen door de heerlijke, culinaire rijkdom van Tenerife en doe dit vergezeld van uitzonderlijke wijnen uit de streek. Twijfel niet langer, schuif aan tafel en wacht tot je bord met magie wordt gevuld.

Iemand heeft zijn best gedaan om de beste ingrediënten uit te zoeken en heeft ze bereid op traditionele wijze of heeft ze verwerkt in een avant-gardistisch, origineel en verrassend gerecht. Dit is met zo veel liefde gebeurd, dat je vanuit de keuken stiekem in de gaten wordt gehouden om je reactie te zien, wanneer je de eerste hap neemt. En weet je wat? Op het moment dat er een uitdrukking van intense bewondering op jouw gezicht verschijnt, verschijnt er een even grote, brede glimlach op het gezicht van de kok.
Sorteren op:
  • Alfabetisch Oplopend
  • Alfabetisch Aflopend
We konden geen resultaten vinden die overeenkomen met uw zoekopdracht.


Gebied

Gebied

Specialiteit

Specialiteit

Je neemt een slok wijn uit je glas en tracht de aangename indrukken te benoemen die dit bij je oproept. Een betoverende voorjaarsgloed: dat zou een goede beschrijving kunnen zijn; of simpelweg iets heerlijks (als je iemand bent die er niet omheen draait). Je blijft nippen van de wijn totdat het glas leeg is en terwijl je dat doet besef je dat de wijnen van het eiland ook jouw hart hebben veroverd.
Sorteren op:
  • Alfabetisch Oplopend
  • Alfabetisch Aflopend
We konden geen resultaten vinden die overeenkomen met uw zoekopdracht.Twijfels loslaten. Jzit op een houten klapstoel aan een tafeltje, met een papieren tafelkleed. Het bestek ligt opgestapeld in een mandje en dat deel je zelf uit aan de tafelgenoten. Het kan dan wel gevestigd zijn in de als eetkamer ingerichte garage van een buitenhuis, maar... potverdorie!, tegen alle verwachtingen in is het wel de lekkerste eigengemaakte maaltijd en de lekkerste wijn uit eigen oogst die je ooit geproefd hebt.
We konden geen resultaten vinden die overeenkomen met uw zoekopdracht.