Casa Lercaro en La Orotava

Artesania en Tenerife Norte

In het hart van het historische centrum van La Orotava, Casa Lercaro is een 17e eeuws landhuis dat is uitgeroepen tot een goed van cultureel belang in de categorie van historisch monument.

Dit unieke emblematische huis valt op door zijn prachtige architectuur, zijn spectaculaire patio's, tuinen en balkons. Een schoonheid die veel producenten en reclamebureaus ertoe brengt om voor een filmset te kiezen.

Op de lagere binnenplaats bevinden zich de hydraulische molen en de gofiomolen, een groot overblijfsel van de geschiedenis van de eerste nederzettingen in de 16e eeuw. Dit is de laatste molen in de stad waar het waterkanaal dat uit de bronnen van La Orotava kwam, doorheen liep.

Uitstekende Canarische gastronomie voor fijnproevers met een goede smaak

Het restaurant, met Canarische en mediterrane gerechten, bevindt zich op de binnenplaats van het huis. Het biedt een spectaculair uitzicht op de vallei, de Teide en de zee, en is een van de meest charmante plaatsen in La Orotava. Een perfecte plek om te ontspannen onder het genot van een goede lokale wijn en een gevarieerde menukaart met Canarische gerechten: honing, mojos, kaas, aardappelen ...

Aanbieden van kwaliteit en onderscheid in elementen van decoratie en geschenken

Tot slot biedt de winkel kwaliteit en onderscheiding voor iedereen die decoratieve artikelen of geschenken wil kopen om een aangenaam souvenir van hun verblijf op het eiland te verwennen of mee naar huis te nemen.

Tijdschema:

Gastrolercaro-restaurant: Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. Zaterdag en zondag van 10:00-18:00 uur.

Decoratiewinkel: Maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur.

Adres
CASA LERCARO OROTAVA
C/ Colegio, 5-7 38300 LA OROTAVA
Fax.: 0034 922 32 61 98