Ifonche - Vilaflor

Starthelling in zuid Tenerife

De starthelling van Ifonche bevindt zich in het noordoosten van de gemeente Güimar. De coördinaten van een van zijn hellingen zijn 28R 333787 3112285 en deze bevindt zich op een hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau. Het oppervlak dat gebruikt kan worden als starthelling en voor de voorbereiding bedraagt 750 vierkante meter.

Deze plaats wordt gebruikt wanneer de wind op deze hoogte afkomstig is uit een windrichting tussen zuidwest en noordwest.

Landingsplaatsen
 • Playa de La Caleta, Adeje. (Alleen in de winter, verboden in de zomer wanneer het strand wordt gebruikt door badgasten.)

  Omdat de omstandigheden van de start- en landingspunten kunnen veranderen door verschillende oorzaken (klimaat, werkzaamheden, enz.), is het beter om op voorhand contact op te nemen met de Canarische Federatie voor Parapente die je kunnen informeren over de laatste veranderingen:

  Email: fecda@fecda.org
  Telefoonnummers: +34 928400805 / +34 615602329

  Het weer vandaag
  Maximum: 18º
  Minimum:
  Vilaflor. The sky will be covered by high and middle clouds on Saturday morning. In the afternoon, mostly clear skies, but more cloud cover will develop. At night the weather will be fine. Temperatures will remain unchanged.