Fun Bike Adventures

Fun Bike Adventures is een jong bedrijf dat de mogelijkheid biedt om op een andere manier te genieten van de schoonheid van het eiland Tenerife, zonder rekening te houden met de lange roadtrips en het ontdekken van prachtige plaatsen in het noordwesten van het eiland via de geleide routes op elektrische mountainbikes.

U maakt kennis met de kronkelende kustlijn van dit gebied van Tenerife bestaande uit natuurlijke zwembaden, de charme van de dorpen, de nieuwsgierige geologische formaties en de prachtige landschappen die open zijn voor de bezoeker met de routes aangeboden door Fun Bike.

U ontdekt La Punta de Teno, een idyllische plaats die indruk maakt met zijn wilde landschap, zijn vulkanische rots, zijn uitzicht op de kliffen van Los Gigantes en een van de meest authentieke stranden van de Canarische Eilanden.

Met zijn routes, kunnen gebruikers ook een van de weinige overgebleven laurier bossen in de wereld, het oversteken van de Monte del Agua of langs de weg naar het dorp Teno Alto te bereiken, of bewonderen een vulkaan landschap van grote waarde, net als de imposante vulkaan Chinyero.

Diensten

•Elektrische fietstochten.

•Elektrische fietsverhuur.

Adres
FUN BIKE ADVENTURES
C/ Esteban Ponte, 3 38460 GARACHICO