Hotel Silken Atlántida Santa Cruz

Hotel in een stedelijke omgeving in Santa Cruz-La Laguna

Hotel Silken Atlántida ligt in het nieuwe commerciële en financiële centrum van Santa Cruz de Tenerife, hoofdstad van het grootste Canarische eiland, aan de kust van de Atlantische Oceaan. Santa Cruz is een ideale stad om te wandelen en te winkelen, de gastronomie van het eiland te proeven en te genieten van een indrukwekkende culturele agenda.

Het hotel biedt 144 kamers: 96 comfort, 8 deluxe en 8 junior suites plus 32 kamers op de executive verdieping Silken Club, gekenmerkt door de ruime en heldere vertrekken en de moderne inrichting.

Alle kamers bieden een massagedouche, een selectie aan handige producten, gratis safe, gratis wifi, digitale televisie en dubbele of queen-size bedden. De verdieping met de Silken Club heeft een onafhankelijke hall met gratis wifi, 24/7 koffie, thee, melk, fruit en vers gebak, dagelijkse kranten, schoenpoetsservice en een ruime selectie aan hoofdkussens. Een uniek aanbod in de hoofdstad van Tenerife.

Dit hotel heeft zeven zalen met een capaciteit voor max. 400 personen, allemaal zeer veelzijdig inzetbaar en met de modernste technologie. Er is eveneens een gastrobar waar je van originele gerechten kunt genieten, samen met een verzorgde selectie wijnen en cava's.

Op het terras van het hotel is er een onverbeterlijke ontspanningsruimte om de dag te beginnen of te beëindigen, waar de gasten kunnen genieten van jacuzzi's, sauna's, een fitnesscenter en het solarium terwijl zij genieten van het mooiste uitzicht op de stad. Er is ook een ruime parking.

Diensten
Panoramische liften
Zakelijke verdieping en niet-rokersverdieping
Restaurant, cafetaria, roomservice en pianobar
Vergaderruimtes voor maximaal 350 mensen
Fitnesscenter, sauna en jacuzzi's met solarium
Silken hotels: service, vrijheid en oog voor details
Diensten

Toegankelijkheid:
Establecimiento Practicableaangepast gebouw

Adres
HOTEL SILKEN ATLANTIDA SANTA CRUZ
Avda. 3 de Mayo.(Esquina Áurea Díaz Flores) 38005 SANTA CRUZ DE TENERIFE
Fax.: 0034 922 22 44 58