Hotel Jardín Tecina

Product: Tenerife Golf

HOTEL JARDÍN TECINA ligt op het eiland La Gomera, aan de Lomada de Tecina, in een enorme tuin van meer dan 70.000 vierkante meter. Het hotel is een zeer schilderachtige plek, doorkruist door paden die de tuinen doorkruisen en eindigen bij kleine uitkijkpunten op de rand van de klif, vanwaar u de oceaan en de prachtige top van de berg Teide op het nabijgelegen eiland Tenerife kunt zien.

Hotel Jardín Tecina heeft 434 kamers, verdeeld over twee verdiepingen, bungalow-achtige gebouwen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, minibar, kluis, radio, satelliet-tv, telefoon en balkon of terras.

Naast de vijf zwembaden is er ook een beach club die bereikbaar is via een lift binnen de klif. Club Laurel is een bevoorrechte hoek op zeeniveau waar u kunt genieten van een aangenaam verwarmd zoutwaterzwembad en een gastronomie à la carte in een van de restaurants. In Club Laurel is er echter niet alleen een heerlijke keuken, maar ook een legendarische grot. De grot voor twee wordt een venster op de zee met uitzicht op het landschap van het eiland Gomera in volledige privacy, waar u ook kunt genieten van de lokale gastronomie.

Diensten
  • 100% ecologische finca; zij levert veel van haar producten aan het hotel, en het is mogelijk om een 100% natuurlijk menu te proeven, gemaakt met groenten, groen en fruit van de eigen oogst van de boerderij.
  • 18-holes golfbaan.
  • Verschillende restaurants en bars.
  • Club Laurel (strandclub).
  • Fitnesscentrum met een breed scala aan sportactiviteiten, waaronder tennis, squash, paddle tennis, volleybal, minigolf en duiken.
  • Buitenspa, schoonheidscentrum en fitnessruimte.
Adres
HOTEL JARDÍN TECINA
C/ TECINA 38800 ALAJERO
Fax.: 0034 922 14 58 51