Hotel Puerto de la Cruz

Hotel dichtbij de kust van Puerto de la Cruz

Hotel Puerto de la Cruz ligt in de residentiële wijk La Paz van deze toeristische stad en biedt een prachtig panorama op de zee en El Teide. Het werd recentelijk gerenoveerd en wordt omringd door een prachtige subtropische tuin met een ruime verscheidenheid aan autochtone planten.

Er zijn 300 kamers (239 tweepersoons, 37 eenpersoons, 11 junior suites en 13 driepersoons). Het complex ligt op 10 minuten van het toeristische centrum van de stad en het zwembadcomplex Lago Martiánez, werk van de kunstenaar uit Lanzarote, César Manrique. De hoofdstad Santa Cruz ligt op 35 km en de luchthavens Tenerife Sur Reina Sofía en Tenerife Norte Los Rodeos op respectievelijk 96 km en 25 km.

Qua diensten hebben we een restaurant met airconditioning dat een gevarieerd ontbijtbuffet en live koken voor het diner aanbiedt, naast twee thema-diners per week. De gastronomische opties worden verder aangevuld met een snackbar aan het hoofdzwembad en een salon-bar.

Twee zwembaden voor volwassenen (een ervan verwarmd), een kinderbad en een tuin-solarium met autochtone planten, ligstoelen en parasols maken ook deel uit van het aanbod. Bovendien zijn er verschillende faciliteiten in de salons voor het organiseren van allerlei sociale of zakelijke evenementen.

Diensten

Gratis bus naar het toeristische centrum (maandag tot vrijdag)

Tennisbaan

Parking met beperkt aantal plaatsen, zonder supplement.

Internetcorner (supplement)

Wifi zonder supplement in de hal en de receptie van het hotel en met supplement op de kamers.

Kinderspeelzone

Meerdere shows per week, elke avond dansmuziek.

Faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Safe (betaald)

Minibar (betaald)

Massageservice (betaald)

Wasserij (betaald)

Handdoeken zwembad (met borg)