Hotel Botánico

Vanwege zijn elegante en rustige sfeer is het een van de meest gerenommeerde hotels van de Canarische eilanden. Het hotel is lid van "The Leading Hotels of the World" en is omringd door parken, tuinen en een meer van 25.000 vierkante meter. Er is een prachtig uitzicht op de La Orotava-vallei en de Teide, en het hotel ligt vlakbij de botanische tuin in de residentiële wijk La Paz van Puerto de la Cruz, in de buurt van ongelooflijke vulkanische stranden.

Het gastronomische aanbod in de drie à la carte restaurants omvat Spaanse, Italiaanse en oosterse gerechten. Deze laatste werden recentelijk bekroond met de prijs "Beste themarestaurant" door Mahou en de kranten La Provincia en La Opinión.

The Oriental Spa Garden, erkend als het "beste wellnesshotel van Europa" door de luxe hotelgids Conde Nast Johannsen, biedt haar klanten een uniek wellnessconcept dat geïnspireerd is op Aziatische gastvrijheid en weelde. Het biedt een breed waaier aan ayurvedische, gezondheids- en schoonheidsbehandelingen evenals het speciale programma "Esencia de Bienestar" (Essentie van Welzijn).

Voor het vermaak van de allerkleinsten is het programma "Botánico Kinder Aventura" ontworpen waarmee ze een van de beste attractieparken van Europa, Loro Parque, kunnen ontdekken. De kinderen nemen deel aan educatieve workshops waar ze rechtstreeks in contact komen met de verzorging van de dieren, altijd onder supervisie van professionele verzorgers.

Diensten
252 kamers en suites met balkon of terras
The Oriental Spa Garden, met gratis dagelijkse toegang tot het thermale circuit en de fitness (min. leeftijd 16 jaar). Betaalde diensten: Massages, solarium, gezondheids- en schoonheidsbehandelingen, kapsalon, privé-spa
3 verwarmde zoetwaterzwembaden en 1 kinderbad
5 Themarestaurants"à la carte"
Het gastronomische aanbod in de vijf restaurants omvat Spaanse, Italiaanse/mediterrane, oosterse keuken en haute cuisine met de optie om een gepersonaliseerd afslankingsprogramma te boeken.
Pianobar met elke avond live muziek
1 bar en restaurant bij het zwembad
Andere diensten

Lessen voor sportieve activiteiten, 2 tennisbanen, pingpong
Putting Green met bunker (5.000 m2), biljart
Zomerprogramma voor kinderen "Botanico Adventure Academy" in samenwerking met Loro Parque, met live dierenshows, workshops, spellen en diploma's.
Ideaal voor gezinnen vanwege kamers met binnendeur.
Babysit op aanvraag, kindermenu's, kinderstoelen.
8 conferentiezalen met een capaciteit voor 500 mensen.
Transfers naar de luchthaven op aanvraag.

Adres
HOTEL BOTÁNICO & THE ORIENTAL SPA GARDEN
C/ Richard J. Yeoward, 1 38400 PUERTO DE LA CRUZ
Fax.: 0034 922 38 15 04