Aequor spa

Spa gelegen in Zuid-Tenerife

Jouw welzijn is het enige doel van Aequor Spa. Bij Aequor Spa kun je genieten van de behandelingen die je nodig hebt. Je kunt pijnlijke spieren en gewrichten verlichten, je mobiliteit herstellen, je lichaam versterken of gewoon uitrusten en energie en vitaliteit opdoen. Een geweldige manier om stress te overwinnen.

Aequor Spa bevindt zich in het hotel Jardines de Nivaria en is meer dan 260 vierkante meter groot. Het beschikt over een jacuzzi, sauna, Turks stoombad, een dompelbad, Biarritz bad, jetstralen, Vichy douche, drie masageruimtes, bad, douches, kleedkamers met kluisje, wc’s enz.

Daarnaast heeft het centrum een schoonheidssalon waar diverse behandelingen aangeboden worden op het gebied van gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure, ontharing, anticellulitis, algen, modder en zeezout.

Het team van dit centrum bestaat uit een osteopaat-acupuncturist, een masseuse, een schoonheidsspecialist en een receptioniste. Vlakbij, in hetzelfde hotel, is er een fitnessruimte (500 vierkante meter), met een aerobics- en yogazaal, een tennisbaan en een squashbaan.

Diensten
Osteopathie
Acupunctuur
Warme stenen
Reflexologie
Speciale programma’s
Peeling met natuurlijke zouten
Body wraps
Adres
AEQUOR SPA
Hotel Jardines de Nivaria. C/ París, s/n. Urb. Playa Fañabé. 38660 ADEJE
Fax.: 0034 922 71 33 40