Bio-Spa

Bio-Spa is een toevluchtsoord voor ontspanning, om het interieur te activeren en emoties te voelen. Bio-Spa werkt op een holistische manier met gepersonaliseerde behandelingen met behulp van ecologische en natuurlijke producten die bijdragen aan de hele mens: lichaam, geest en emoties.

Bio-Spa heeft drie vestigingen in Adeje, ten zuiden van Tenerife: Bio-Spa Victoria, Bio-Spa Costa Adeje en Bio-Spa Isabel.

Bio-Spa Victoria is onlangs erkend in de prestigieuze World Luxury Spa Awards als Beste Spa in de wereld en Beste Ecologische Spa in Europa. Bovendien, onder de indrukwekkende faciliteiten van meer dan 900 vierkante meter heeft de Air Bio-Spa, op de bovenste verdieping van het hotel. Met een spectaculair uitzicht, kunt u genieten van een rustigere en meer prive-ruimte met een jacuzzi, sauna, sensatie douches en massages. Het biedt ook een privé spa service speciaal ontworpen voor gezinnen, waar ze samen met de kleintjes een unieke en exclusieve ervaring kunnen beleven.

Bio-Spa Costa Adeje en Bio-Spa Isabel zijn de perfecte plek om te genieten van privacy in een koppel met een massage en een volledig eigen spa circuit.

Diensten

​​● Circuit van de Spa

● Gepersonaliseerde behandelingen

● Schoonheid

● Massages

● Ervaringen

● Activiteiten

Adres
BIO SPA
Avenida Bruselas s/n (Frente al Hotel GF Gran Costa Adeje) 38660 ADEJE