Hard Rock Cafe Tenerife

Hard Rock Cafe Tenerife heeft een hoofdverdieping en een bovenverdieping, met een capaciteit van meer dan 500 personen. Het omvat een levendige luxe bar, twee ruime buitenterrassen met een onafhankelijke bar, een Rock Shop en een live muziekruimte waar exclusieve artiesten uit de lokale muziekscene van Tenerife doorheen komen.

Daarnaast kunnen bezoekers van Hard Rock Cafe Tenerife vanaf het terras The Top genieten van het ongelofelijke uitzicht op de hoogste berg van Spanje, de vulkaan Teide, en de verzamelobjecten Madonna of Elvis bewonderen, naast vele andere kunstenaars.

In termen van gastronomie groeien de producten van Hard Rock Cafe om zich aan te passen aan de beste keukens ter wereld. De klanten kunnen genieten van verse producten van hoge kwaliteit, zoals de sappige selectie van legendarische hamburgers, het Smokehouse of het uitgebreide menu met bekroonde dranken.

En voor muziekliefhebbers kun je elke dag genieten van live optredens en vele andere evenementen die van Hard Rock Cafe Tenerife het beste entertainmentalternatief in het zuiden van Tenerife maken.

Diensten

Rock Shop,

Restaurante,

Bar,

Terraza,

Memorabilia,

Música en directo,

Coctelería,

Eventos privados.