Forestal Park Tenerife

Avonturenpark, gelegen in Las Lagunetas - La Esperanza

Forestal Park is een avonturenpark in de hoogste bomen van de Canarische Eilanden en het enige in zijn soort op het eiland. Het heeft 90 spellen in de hoogte, platforms op 30 meter boven de grond en kabelbanen van honderden meters lang, zodat je kunt sporten midden in de natuur in de bevoorrechte omgeving van het beschermde landschap van Las Lagunetas.

Tibetaanse bruggen, loopbruggen, behendigheidsspellen en boomtochten, waarbij je op sommige plekken aan de horizon het eiland Gran Canaria kunt zien vanuit de toppen van de pijnbomen. En alles is opgedeeld in circuits met verschillende moeilijkheidsgraden zowel voor het hele gezin als voor de meer sportievere personen. Sterke emoties en adrenaline, waardoor je je net als Indiana Jones of Tarzan voelt.

Het beste is dat er geen speciale fysieke vereisten zijn, omdat de spellen zodanig zijn ontworpen dat ze voor iedereen geschikt zijn en men daardoor een helemaal veilige en plezierige ervaring kan beleven.

Avontuur, sport, natuur en familieplezier. Forestal Park Tenerife is een ander soort park dat voor iedereen geschikt is.

Diensten

1. Briefing-routes

2. Gezinsroute (deelnemers moeten minstens 1,10 m groot zijn)

3. Sportieve route (deelnemers moeten minstens 1,45 m groot zijn)

4. Natuurlokaal

5. Picknickplaats en drankservice.

Adres
FORESTAL PARK TENERIFE
Carretera TF-24, dirección La Esperanza – El Teide, km 16 - Las Lagunetas 38290 EL ROSARIO