Appartementen Mar-Ola Park

Appartementen aan de zuidkust van Tenerife

72 appartementen met al het nodige voor een aangenaam verblijf: volledig uitgeruste keuken, badkamer, kluis, tv, dvd, telefoon en balkon. 13 kamers vallen onder de premium-categorie, de zogenaamde "Orquídea", waar je de mogelijkheid hebt om te ontbijten op het terras of kunt zonnebaden met uitzicht op het zwembad. In Mar-Ola kunnen gasten genieten van een ontspannende onderbreking van de routine en de stress van het dagelijkse leven.

Dit complex heeft een moderne fitnessruimte met al het nodige om in vorm te blijven. In de massage- en ontspanningsruimte passen onze experts technieken toe die het resultaat zijn van vele jaren studie. Ze gaan bovendien vaak naar bijscholingscursussen om steeds up-to-date te zijn.

Vanuit Mar-Ola Park kom je gemakkelijk op het strand Las Vistas, een van de grootste en best uitgeruste stranden van Tenerife waar je watersporten kunt beoefenen zoals windsurf of je kunt vermaken met jetski's. De appartementen liggen heel dichtbij Golf Las Américas en de haven van Los Cristianos waar je bootexcursies kunt maken om walvissen en dolfijnen te spotten.

In Mar-Ola Park heerst een familiale, rustige en gezellige sfeer, wat mede te danken is aan de vriendelijke en persoonlijke bediening. Een bewijs hiervan zijn de vele klanten die hier elk jaar terugkomen om uit te rusten en op krachten te komen.

Diensten
Fitnessruimte
Activiteiten in en om het zwembad
Speeltafels - pingpong
Internetcafé met videospellen
Groot tv-scherm
Voor mensen op huwelijksreis: een fles cava
Adres
APARTAMENTOS MAR-OLA PARK
Avda. Antonio Domínguez, nº 18. 38660 ARONA
Fax.: 0034 922 75 12 43