Hotel Hacienda del Conde Tenerife

Gelegen in een van de mooiste hoekjes van het Eiland van de Eeuwige Lente, brengt Hacienda del Conde hulde aan de stijl en elegantie van zijn oorspronkelijke eigenaar, de illustere Graaf van Siete Fuentes, Don Ildefonso Salazar de Frías y Sol Hoyo Solórzano.

De tuinen zijn omgeven door vruchtbaar land, strekken zich uit tot aan de zee en worden overkoepeld door het imposante Teno-massief. Het majestueuze herenhuis met zijn eigen stijl, met uitzicht op de Atlantische Oceaan, is een paradijs van welzijn en een oase voor alleen volwassenen geworden.

Genesteld in de natuurlijke omgeving en bewaakt door de Buenavista Golfbaan, het meesterwerk van de wereldberoemde Severiano Ballesteros.

Geïnspireerd door de architectonische en culturele rijkdom van de Canarische Eilanden, wordt dit unieke hotel met zijn aquarellandschappen een verblijfplaats voor plaatselijke kunstenaars, een culinaire ervaring, een plaats om te ontspannen en te genieten van de zee. Het nodigt u uit om unieke reiservaringen op te doen, om de plaatselijke cultuur, mensen en natuur te ontdekken.

Diensten
  • Salazar à la carte restaurant.
  • Yhi Spa met thermaal circuit en 10 behandelingscabines.
  • Solarium en overloopzwembad.
  • Buenavista golf en croquet baan.
  • Werkplaats met gereedschap en reserveonderdelen + exclusieve fietsenstalling.
  • 4 vergaderzalen.
Adres
HOTEL MELIA HACIENDA DEL CONDE GOLF & SPA
Paseo Severiano Ballesteros, s/n 38480 BUENAVISTA DEL NORTE
Fax.: 0034 922 06 17 01