OCÉANO Hotel Health Spa – Tenerife

Hotel in Punta del Hidalgo - La Laguna

Het OCÉANO Hotel Health Spa – Tenerife ligt direct aan zee op een bevoorrechte plek in de natuur. Het hotel en de Health Spa combineren vakantie met een medisch aanbod voor preventie en regeneratie. De kracht van de natuur en de Atlantische Oceaan, de gastvrijheid, het ruime aanbod aan therapieën en behandelingen, ontspanning en vitaliteit zijn de ingrediënten van een OCEANO-ervaring. Hier krijgt de tijd weer zijn natuurlijke ritme om terug te gaan naar de essentie: in het nu leven en je in harmonie voelen met de natuur, de schoonheid en jezelf.

EL OCEANO biedt 91 studio's en suites, de meerderheid met een eigen balkon en een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en de indrukwekkende Teide. In de tuin kun je ontspannen in de schaduw van de palmbomen, je verfrissen in het verwarmde zeewaterzwembad of in de jacuzzi.

Het OCEANO-restaurant biedt een "vitale" keuken gebaseerd op verse producten, bij voorkeur van lokale herkomst. Om veeleisende fijnproevers te verwennen, besteden we steeds aandacht aan een zorgvuldige bereiding. De nieuwe kaart, "Thalasso Gourmet", biedt een selectie van gerechten met de beste ingrediënten uit de zee, zoals vis, schaal- en schelpdieren en algen. Het concept "Thalasso Balance" werd ontworpen voor iedereen die tijdens de vakantie op zijn of haar lijn wil letten.

Diensten

OCÉANO Health Spa

Ayurveda, thalassotherapie, shiatsu, massage, yoga, natuurlijke cosmetica, detox-therapie volgens F.X. Mayr, acupunctuur, zuurstoftherapie, osteopathie, stimulering van het afweersysteem, hydrotherapie voor de karteldarm, therapeutische behandelingen voor de rug

OCÉANO Restaurante

Mediterrane keuken, regionale specialiteiten, internationale keuken, menu's met levenskracht

Adres
OCÉANO HOTEL HEALTH SPA - TENERIFE
C/ OCEANO PACIFICO, 1. PUNTA DEL HIDALGO 38240 LA LAGUNA
Fax.: 0034 922 15 63 52