4Dreams Hotel

4Dreams Hotel ligt in een voetgangersstraat in het historische centrum van Puerto de la Cruz. Er zijn 62 comfortabele kamers met flatscreen tv's van 32", gratis wifi, solarium en zwembad met zicht op zee en de bergen.

Op zo'n vijf minuten van het hotel is er een gratis openbaar parkeerterrein en een busterminal. De luchthaven Tenerife Norte ligt bovendien op zo'n 20 minuten rijden.

4Dreams Hotel biedt verder speciale prijzen voor groepen en verblijven van meer dan 10 dagen. Tijdens hun bezoek biedt het hotel gasten de mogelijkheid om:

- Van de zee te genieten: Op enkele minuten van het hotel ligt het strand Playa Jardín en Lago Martiánez waar je kunt zwemmen in de Atlantische Oceaan.

- Van de natuur te genieten: Wandelen, fietsen, parapente, foto's maken of een excursie naar de vulkaan El Teide.

- Van het klimaat te genieten: Het klimaat van de Canarische Eilanden wordt als een van de beste ter wereld beschouwd vanwege de "eeuwige lente".

- Van de stad te genieten: Het hotel ligt in een van de pittoreske straatjes van Puerto de la Cruz met zijn winkelwijk aan zee waar je kunt genieten van de gastronomie, cultuur, tuinen en musea.

4Dreams Hotel is de beste manier om te genieten van een prettige vakantie.

Adres
4 DREAMS HOTEL
C/ AGUSTIN DE BETHENCOURT, 14 38400 PUERTO DE LA CRUZ
Fax.: 0034 922 38 28 40