Hotel Iberostar Sábila

Dit onlangs gerenoveerde 5-sterrenhotel Costa Adeje is een luxe ruimte in het zuiden van Tenerife. Een hotel "alleen volwassenen" en voorbereid op ontspanning en vernieuwing van lichaam en geest.

Het heeft een totaal van 472 kamers van verschillende types, standaard tweepersoonskamers, superior kamers en suites. Deze omvatten de wellnesskamers, die een chromotherapiedouche, waterkoker en "wellnessbits & bites" - een detox aperitief, biologische koekjes, smoothies, walnoten en vers fruit - evenals een selectie van aroma's en gratis toegang tot de spa.

Speciale diensten:

Gourmet Market. Deze ruimte heeft verschillende kraampjes met een eigen persoonlijkheid en is gespecialiseerd in vlees, vis, hammen en kazen; tapas, pinchos en tortilla's; worstjes en augurken; Aziatisch eten en desserts. Het heeft ook een fantastische buitenruimte waar u kunt genieten van cocktails met het beste uitzicht op de zonsondergang.

Star Prestige. Een premium service waarmee u kunt genieten van superieure kamers, gepersonaliseerde check-in en check-out en speciale aandacht van Guest Service. Gasten die deze service contracteren hebben toegang tot de Sky lounge star prestige die, gelegen op de bovenste verdieping, een eigen receptie, open bar, zwembad, jacuzzi en twee solarium gebieden met hangmatten en Balinese bedden met uitzicht op de zee biedt.

Het Spa Sensations vervolledigt het wellnessaanbod van het hotel met uitgebreide faciliteiten en een selecte catalogus van behandelingen. Deze ruimte heeft een fantastische waterruimte met onovertroffen uitzicht op zee, drie behandelkamers, waarvan één voor koppels, sauna en Turks bad.

Adres
HOTEL IBEROSTAR SÁBILA
C/ Ernesto Sartí, 5 - Costa Adeje 38679 ADEJE
Fax.: 0034 922 71 31 55