Marylanza Suites & Spa

Hotel in het zuiden van Tenerife

Marylanza Suites & Spa is een modern hotel met een strategische ligging aan de golfbaan Golf Las Américas. Het werd in 2006 geopend en biedt perfecte voorwaarden voor een onvergetelijk verblijf. De 217 comfortabele en ruime kamers hebben een afzonderlijke slaapkamer, zit/eetkamer, keuken, complete badkamer en terras.

De gastronomie is een van de aantrekkelijke kanten van het hotel. Je kunt kiezen tussen het zeer volledige buffet van het Tagoror-restaurant met meerdere thema-avonden per week, of het voortreffelijke specialiteitenmenu van restaurant Kentia. Daarnaast worden er lichte maaltijden geserveerd in snackbar La Palapa. De gasten kunnen bovendien genieten van een ruim aanbod aan dranken in de twee bars bij het zwembad en in de lobby evenals in de discotheek waar gevarieerde en spectaculaire shows worden opgevoerd.

Marylanza heeft onder andere drie zwembaden (een ervan voor kinderen), een speeltuin, pingpong- en biljarttafels en een squashbaan om in vorm te blijven. Het exclusieve wellnesscentrum en de fitness- en pilatesruimte zorgen allemaal voor een unieke vakantie-ervaring.

Adres
HOTEL MARYLANZA SUITES & SPA
C/ LOS ARENALES. GOLF LAS AMERICAS. LOS CRISTIANOS 38650 ARONA
Fax.: 0034 922 79 76 71