Spring Arona Gran Hotel

Spring Arona Gran Hotel is een uniek concept dat je de mogelijkheid biedt op Tenerife van de hoogste kwaliteit te genieten in een exclusieve omgeving, uitsluitend voor volwassenen. De gebouwen zijn volledig gerenoveerd.

Dit complex ligt tegenover het strand in de baai van Los Cristianos en is de ideale plek om te genieten van voortreffelijke gastronomie met een uniek uitzicht en spectaculaire zonsondergangen. Het hotel verzekert je van rust in de spectaculaire nieuwe kamers waarin gasten door maximale kwaliteit en comfort worden omringd. Het dienstenaanbod wordt gecompleteerd door een Spa Thalasso met tal van behandelingen om het lichaam te verwennen.

Diensten
  • WIFI gratis: Gratis wifi in heel het hotel.
  • Transfers per taxi: bij reserveringen via de website van het hotel met een minimum van zeven overnachtingen is een gratis transferdienst per taxi inbegrepen voor aankomst en vertrek (Luchthaven Tenerife Sur - hotel - Luchthaven TFSur). Ook beschikbaar voor mensen met beperkte mobiliteit.
  • Gratis annuleren: Betaling vindt bij aankomst plaats. Als er dus een onvoorziene omstandigheid opduikt, kun je de boeking tot 24 uur voor aankomst zonder kosten annuleren.
Adres
ARONA GRAN HOTEL & SPA
Avda. Juan Carlos I, 38 38650 ARONA
Fax.: 0034 922 75 02 43