Spring Hotel Bitácora

Hotel aan de zuidkust van Tenerife

Product: Tenerife No Limits

Het viersterrenhotel Bitácora ligt in het centrum van Playa de Las Américas, op slechts 350 meter van het strand en op 17 kilometer van de luchthaven Tenerife Sur-Reina Sofía.

Het hotel biedt een breed scala aan entertainment voor het hele gezin en voor volwassenen, met 314 kamers, allemaal zeer ruim en licht, allemaal met terras, badkamer, telefoon, minibar, satelliettelevisie, kluisje, airconditioning. Er is ook een uitgebreid zwembadgedeelte met glijbanen voor kinderen, een centraal zwembad voor gezinnen en een adults-only gedeelte met zwembad en buitenspa. Er zijn ook nieuwe zones zoals een surfershoek en kluisjes om boards op te bergen; de Box Room, een exclusieve ontspanningsruimte voor tieners; en de Playground, waar kinderen onder toezicht staan van onze entertainers en waar duizenden activiteiten en spelletjes te doen zijn. Het hotel heeft ook een kinderspeelkamer die open is van 7 uur 's morgens tot 11 uur 's avonds.

Het exclusieve adults-only terras is een unieke plek met overloopzwembad en jacuzzi's, snacks, alle drankjes inbegrepen en goede muziek.

Diensten
- Gratis wifi en computerruimte.

- 4 zwembaden: 2 voor kinderen met glijbanen, voor volwassenen, een hoofdzwembad.

- Kinderspeelplaats, speelzaal, tienerzone en surfzone.

- Overdag entertainment voor alle leeftijden, elke avond shows en live muziek.

- Spa, behandelingen en fitnessruimte.

- Buffet- en à la carte restaurants.
Diensten

Toegankelijkheid:
Establecimiento Practicableaangepast gebouw

Adres
HOTEL BITACORA
Calle California, 1. Playa de las Américas 38660 ARONA
Fax.: 0034 922 79 66 77