Bahia Principe Fantasia Tenerife

Bahia Principe Fantasia Tenerife is een nieuw concept van een themahotel en het eerste van het merk Fantasia in Spanje, ontworpen voor jong en oud. Een vakantieparadijs ondergedompeld in een magische sfeer die gasten dichter bij de cultuur van Tenerife brengt.

De architectuur en decoratie van de omheining zijn gebaseerd op het verhaal van "Papimber en de tuin van de Hesperiden". Je zult het fantastische Kasteel van de Nimfen kunnen ontdekken, naast de Duizendjarige Drakenboom kunnen wandelen en kennis kunnen maken met de inheemse flora en fauna vol endemische soorten.

Bij Bahia Principe Fantasia Tenerife vindt heeft dagactiviteiten voor alle leeftijden, hoogwaardige multimediaprojecties in het hoofdkasteel en ongelooflijke eersteklas nachtshows uitgevoerd door professionele artiesten.

Gelegen in Golf del Sur, een van de meest pittoreske enclaves met de meest natuurlijke charme in het zuiden van Tenerife. Het hotel beschikt over ruime kamers met een capaciteit voor maximaal 5 personen, grote zwembaden (waarvan twee verwarmd), een waterpark, een Miniclub en een Teens Club (The Loft) en een exclusief gedeelte voor volwassenen met onder meer een spa, aantrekkelijke zwembaden en een exclusief overloopzwembad.

Het hotel heeft ook vijf restaurants met een grote gastronomische variëteit en zes bars waar je de hele dag je dorst kunt lessen.

Geniet ook van de fantastische tuinen, het recreatiegebied met een multi sportveld of de zeer complete gym om tijdens uw je verblijf fit te blijven.

Diensten

- 24 uur all inclusive

- 3 themadiners inbegrepen bij 7-nacht-reserveringen

- 5 Restaurants en 6 bars

- Gratis Wifi

- 7 zwembaden

- Kids Club voor de kleintjes en Teens Club (The Loft) voor de tieners.

- Sport- en recreatiegebied met multisportterrein

- Bahia Spa

Andere diensten

- Nachtelijke voorstellingen op het eerste niveau

- Internationaal amusementsprogramma

- Kinderclub (van 4 tot 12 jaar oud)

- Tienerclub (13-18 jaar oud)

- Conventionele zalen

Adres
BAHIA PRINCIPE FANTASIA TENERIFE
Av. J.M. Galván Bello, S/N. 38639 SAN MIGUEL