Free-diving

Kent je jouw grenzen? Denk je controle te hebben over je lichaam en geest? Het gaat er niet om of je je adem in kunt houden onder water, het gaat er vooral om te leren je geest en lichaam te beheersen en grenzen te leren kennen waarvan je het bestaan nooit hebt geweten. Tenerife is een van de belangrijkste bestemmingen in Europa om te free-diven. Durf je?

Op het hele eiland, maar vooral aan de westkust, waar de temperatuur, de stroming en het weer ideaal zijn voor free-diven.

Je kunt hier alles vinden wat je maar nodig hebt, of je nu wilt beginnen in deze watersport of al expert bent en je techniek wilt perfectioneren. Jekunt gebruikmaken van de moderne faciliteiten en diensten van T3 en het prestigieuze Apnea Academy West Europe van Umberto Pelizzari. Beide centra zijn wereldwijd bekend en ze liggen niet verder dan 200 meter van elkaar vandaan.

Professionele medewerkers zullen je ademhalingstechnieken aanleren en hoe je je in het water moet bewegen, zodat je langer kunt genieten van het leven onder water. Zodoende is Tenerife de perfecte plek voor free-diving.

We konden geen resultaten vinden die overeenkomen met uw zoekopdracht.