OCEAN FRIENDS

Duikcentrum en apneu

OCEAN FRIENDS is een duik- en vrijduikcentrum in Los Abrigos, in het zuiden van Tenerife, dat zijn klanten de passie wil overbrengen voor de wonderen die verborgen liggen in de oceaan en zo ontdekken wat zij "blauw geluk" noemen. De gebouwen zijn van hoge kwaliteit, veiligheid en een zeer persoonlijke en nauwe samenwerking met klanten, zodat werken in kleine groepen voorop staat.

Ze voeren allerlei activiteiten uit die te maken hebben met duiken: dopen, cursussen van alle niveaus (PADI en SNSI) en duiken in de beste gebieden van het eiland. Ze vertrekken met hun boot vanuit de haven van Las Galletas, maar bestrijken alle delen van het eiland.

Ze zijn ook gefascineerd door de wereld van het freediving (apneu), waarmee gebruikers kunnen ontdekken dat hun grenzen ver boven hun verbeelding uitstijgen. Zij bieden cursussen van alle niveaus (Apnea Academy, PADI en SNSI), training en doop.

Een andere van zijn favoriete activiteiten zijn snorkelroutes, een manier om de buitengewone zeebodem van het eiland op een gemakkelijke en leuke manier te ontdekken en te combineren met een boottocht om het fascinerende landschap van Tenerife vanaf de zee te ontdekken. Dit is een ideale activiteit om met het gezin te doen, maar ook een perfecte manier om later met duiken of apneu te durven duiken.

Tenerife heeft perfecte natuurlijke omstandigheden voor dit soort activiteiten, zoals het goede klimaat, de watertemperatuur en de perfecte zichtbaarheid op elk moment van het jaar.

Diensten

-Scubaduiken doopfeesten.

-Duikcursussen van alle niveaus.

-Dagelijkse duiktrips (onderdompelingen).

-Doop van het freediving (apneu)

-Freediving cursussen van alle niveaus.

-Freediving Opleidingen.

-Snorkelen routes

Adres
OCEAN FRIENDS BUCEO Y APNEA
C/ La Ballena, nº 17 Los Abrigos 38600 GRANADILLA DE ABONA