Spa Nammu

Spa gelegen in Zuid-Tenerife

Spa Nammu van hotel la Plantación onderscheidt zich door haar thermale circuits.De circuits zijn beperkt qua aantal personen (tot maximaal 7 personen in het Canarische circuit, 6 in het Keltische en 10 in het Thalassa). Deze beperking zorgt voor een persoonlijke sfeer.

Nammu Spa completeert haar faciliteiten met 16 persoonlijke behandelkamers die de wijze technieken van de Keltische kuuroorden combineren.

Privacy, professionaliteit en een mooie aankleding zijn kenmerken van de Nammu Spa.

De apotheose is zonder twijfel het Canarische circuit, uniek op het eiland, in een Canarisch grot die geheel uit vulkanisch gesteente bestaat en waarvan de koepel geheel met de hand is bewerkt.

Diensten

- Canarisch thermaal circuit (vulkanische grot met een contrastcircuit om de bloedcirculatie te bevorderen en het lichaam te ontspannen. Het circuit eindigt met een gezichtsmasker van bananen.

- Keltisch circuit: heeft verschillende elementen geïnspireerd op de Keltische cultuur, verwijdert spanning, ontspant en geeft nieuwe kracht.

- Thalassa circuit: buitenzwembad met uitzicht op zee.

- Wellnes programma’s waarbij behandelingen in de cabine afgewisseld worden met buitenactiviteiten als yoga en pilates en die worden afgesloten met een heerlijke gezonde maaltijd.

- Romantische programma's waarbij je als koppel kunt genieten, met inbegrip van een bad met etherische oliën in de privé-jacuzzi van onze exclusieve villa's.

- Keltische massage met stenen.