Restaurant La Gañania

Restaurant en catering in het noorden van Tenerife.Dit restaurant wordt beschouwd als een van de beste van de Canarische Eilanden: Sol van de Repsol-gids 2010, genomineerd voor het Beste Nieuwe Restaurant tijdens Madrid Fusión 2008 en Beste Chef-kok van de Canarische Eilanden in 2007.

Gevestigd in de voormalige verblijven van de dagloners op een schitterend landgoed tussen La Orotava en Puerto de Santa Cruz, biedt het de bezoeker, naast een bevoorrecht klimaat, ook schitterende vergezichten over zowel de zee en kliffen van het noorden van Tenerife als de vulkaan de Teide.

..... De selecte en uitgebalanceerde kaart bevat seizoensproducten uit de omgeving, zoals appels en frambozen uit de vallei van Orotava, honing en aardappels van Tenerife, waarbij met nieuwe texturen gezocht wordt naar de traditionele smaken van de regionale keuken. Het biedt een cateringservice in alle Canarische Eilanden
Er zijn proefmenu’s met de laatste successen voor een meer dan schappelijke prijs vanaf € 30.
“Eenvoudige keuken met pure smaken, elegant en technisch onberispelijk”

Carlos Maribona in dagblad ABC, maart 2010.

Als voorgerechten noemen we "zwarte aardappelen gevuld met rib en mais met mojosaus van koriander", of de "kaassalade op guave met een vinaigrette van zwart sesamzaad".  De visgerechten bestaan uit "gekonfijte kabeljauw met olijfolie op gele aardappelen"  of "gonijnhamburger".

Bij de vleesgerechten is het succes gebaseerd op "koontjes van zwart varken".

De nagerechten, die subtiel, sensueel en heerlijk zijn, laten je terugdenken aan de smaken en aroma's van je kindertijd.

Adres
RESTAURANTE LA GAÑANIA
Camino el Durazno, S/N PUERTO DE LA CRUZ
Fax.: 0034 922 36 84 21