Restaurant Jardin

Wanneer je op zoek bent naar een elegant restaurant met een uitmuntende bediening, een geperfectioneerde keuken en selecte wijnkaart, dan zit je hier goed! In Restaurant El Jardín verrast chef Iván González met je de typische lokale keuken in een luxueuze omgeving en intieme sfeer. Ideaal voor een romantisch avondje, waarbij je je laat leiden door je gevoelens.

Het restaurant

Restaurant Jardin is een referentiepunt op Tenerife vanwege zijn raffinement, elegantie en romantiek. Er wordt op de kleinste details gelet: de warme decoratie, het elegante meubilair, de flakkerende kaarsen en zachte verlichting culmineren in een unieke plek voor romantiek en heerlijk eten. Ideaal om van een bijzondere avond en een onvergetelijke gastronomische ervaring te genieten in het zuiden van Tenerife.

Ligging

Het restaurant ligt in een benijdenswaardige omgeving: naast de Golfclub Costa Adeje in het luxueuze complex Royal Garden Villas Spa en op 2 km van de kustplaats La Caleta en 15 minuten van Playa de las Américas.

De kaart

Ga een wereld vol smakelijke verassingen binnen, van 'Dancing with Wolves' tot 'La Reina de África', gerechten uit de creatieve keuken die typisch Canarische producten combineren met traditionele smaken.

Reserveer nu voor een onvergetelijke avond!: 922 711 294

Adres
RESTAURANTE JARDÍN
Avda. de Ayyo, s/n - campo de Golf Costa Adeje 38670 ADEJE
Fax.: 0034 922 24 63 31