San Hô

De moderne Nikkei-keuken

San Hô wordt beschouwd als het nieuwe referentiepunt van de fusion-keuken op Tenerife en is een avant-gardistisch voorstel dat de mix van Japanse en Peruaanse culturen in de keuken brengt in een mariene omgeving en met een combinatie van smaken die van elk diner een sensationele ervaring zal maken. Een concept van haute cuisine met gerechten die zorgvuldig zijn gekozen per seizoen, zodat het resultaat van elk recept altijd onberispelijk is. Met behulp van lokale producten wordt het menu van San Hô omgevormd tot een authentieke reis door drie punten van de planeet, zoals de Canarische Eilanden, Japan en Peru.

Aan het hoofd van dit concept staat chef Adrián Bosch (de beste kok van de Canarische Eilanden 2012 en finalist in de prestigieuze wedstrijd Beste Kok van Spanje 2016). De zaalverantwoordelijke is Vicente Chau Tsang.

Adres
SAN HO (RESTAURANTE ROYAL HIDEAWAY CORALES RESORT)
C/ Virgen De Guadalupe, 21 - Playa La Enramada - La Caleta 38679 ADEJE