Siam Park

Waterpark in het zuiden van Tenerife

Het beste waterpark ter wereld voor het vierde jaar op rij volgens TripAdvisor is het Siam Park. Met de 15 indrukwekkende attracties, de ongelofelijke schoonheid geïnspireerd op de Thaise cultuur en de weelderige plantengroei is dit een ware revolutie onder de attractieparken.

Dit jaar biedt Siam Park zijn bezoekers 2 nieuwe attracties: Datong Rapids, een traject van meer dan 235 meter met talloze bochten en sprongen, voor een spectaculaire rit; en Coco Beach, een speelruimte van 7500 vierkante meter die speciaal is ontworpen voor grote avonturen voor de allerkleinsten, samen met hun familie.

Spectaculair plezier voor alle leeftijden, voor elk wat wils

Van de Tower of Power, een glijbaan voor een shot pure adrenaline, met 28 meter bijna verticale vrije val die eindigt onder een aquarium met haaien en manta's; El Dragón, een attractie waarbij je nagenoeg gewichtsloos bent; tot El Kinaree, met een snelheid waar je kippenvel van krijgt: liefhebbers van adrenaline en plezier beleven hier een onvergetelijke dag.

De allerkleinsten kunnen de attracties van Lost City of Sawasdee ontdekken – een echte waterjungle met vier verschillende attracties waar ze strijd met elkaar kunnen aangaan en bovenal heel veel plezier hebben!

De beste waterattractie ter wereld: La Singha

Deze spectaculaire wildwaterbaan biedt een unieke, superspannende ervaring met de 14 richtingswijzigingen, een ongelofelijke snelheid en de meer dan 200 meter lengte. Een van de populairste attracties van Siam Park. ​​​​​​​​

Diensten
  • Winkels in de beeldschone Thaise drijvende markt
  • Vijf restauratiezones met een uitgebreid aanbod, voor elk wat wils
  • Kleedkamers met douches
  • Te huur: handdoeken en kluisjes, ligbedden, parasols, reddingsvesten
  • VIP-ervaring: Privéhut, Villa VIP, VIP-huis (neem voor meer informatie contact op met: rp@siampark.net
Adres
SIAM PARK
Avda. Siam Park s/n. Costa Adeje 38660 ADEJE
Fax.: 0034 822 072 102