LORO PARQUE - Amusementsparken - Tenerife

Loro Parque

Attractiepark in het noorden van Tenerife
LORO PARQUE
cerrar
Pagina via e-mail versturen

Een 'must' op de Canarische eilanden. Een onvergetelijke ervaring in het Canarische paradijs

Het hele team van Loro Parque en de dierenfamilie zijn door de gebruikers van Tripadvisor opnieuw verkozen tot de beste dierentuin in Europa en de tweede beste ter wereld, een geweldig succes dat Loro Parque met al zijn bezoekers wil delen. Bovendien wordt de dierenfamilie uitgebreid met twee nieuwe en ongelofelijke mannelijke gorilla's, prachtige otters, kleine penseelaapjes, bamboehaaien, pijlstaartroggen, pinguïns en vele andere dieren. Deze dieren, samen met de schattige papegaaien, zorgen ervoor dat je Loro Parque absoluut moet bezoeken tijdens je vakantie op het eiland.

Aan de beroemde shows met zeeleeuwen, dolfijnen en orka's die zowel de groten als kleintjes fascineren, en aan de attracties, zoals KatandraTreetops, Acuario en de wereldberoemde Haaientunnel of PlanetPenguin, dat met meer dan 200 pinguïns de grootste en realistische Antarctische omgeving imiteert, worden eersteklas shows toegevoegd, waaronder:

ORCA OCEAN

Orca Ocean wordt beschouwd als de meest innovatieve en moderne installatie ter wereld, die speciaal is gebouwd voor het welzijn van de zes spectaculaire orka's en bewustmakingsactiviteiten voor het publiek. Met een volledig gerenoveerde installatie is het nu het moment om de statigheid en de intelligentie van deze prachtige dieren te bewonderen.

AQUAVIVA Deze nieuwe attractie met kwallen is een van de beste en grootste ter wereld en we zijn ervan overtuigd dat iedereen die deze bezoekt, erdoor gefascineerd zal raken. Kleuren en bewegingen gaan hand in hand om een natuurlijk spektakel van onvergelijkbare schoonheid te creëren.

ANIMAL EMBASSY weerspiegelt de bijdrage van Loro Parque en Loro Parque Fundación aan een wereld die steeds meer onderhevig is aan een grote milieudruk veroorzaakt door de mens. Door grote ramen kan de bezoeker het werk van wetenschappers in de kliniek en het uiterst moderne laboratorium bekijken. IDe lijn volgend vande onderzoeken van Wolfgang Köhler, die Puerto de la Cruz bekend gemaakt heeft door zijn onderzoek naar primaten, heeft het Max Plank Instituut zijn onderzoeks- en studiecentrum voor cognitief onderzoek naar papegaaien hier gevestigd.

RIO, THE 3D EXPERIENCE Sinds 1988 ondersteunen Loro Parque en later Loro Parque Fundación het project voor de conservatie van de bekende Spix' ara, een toonaangevend wereldwijd initiatief dat erop gericht is deze prachtige diersoort voor uitsterven te behoeden. RIO, de film, heeft van dit verhaal een leuke, spannende en spectaculaire film gemaakt in een exclusieve 3D-versie voor Loro Parque, waarvan bezoekers kunnen genieten in de bioscoop van Naturavision.

Loro Parque, een unieke ervaring in het Canarische paradijs.

Contact

Loro Parque

Avda. Loro Parque,s/n. 38400 puerto de la cruz

Tel.:: 0034 922 37 38 41

Fax.: 0034 922 37 50 21

Multimediagalerij