Fred Olsen Express

Rederij op Tenerife

Fred. Olsen Express is de marktleider onder de rederijen voor het onderlinge vervoer van passagiers en goederen tussen de Canarische Eilanden. Het bedrijf vervoert jaarlijks meer dan 2,8 miljoen personen, 750.000 auto's en meer dan 125.000 voertuigen. Het beschikt over verschillende zeeroutes die de eilanden met elkaar verbinden met snelle en moderne schepen. Er zijn meerdere afvaarten per dag, waardoor het mogelijk is om tijdens een vakantie dagtochten met de auto te maken naar nabijgelegen eilanden.

Diensten

Het merendeel van de schepen is voorzien van winkels aan boord, cafés, kinderspeelplaatsen voor de allerkleinsten en televisies, dit alles voor een aangename reis.

Degenen die een uitmuntende service zoeken kunnen kiezen voor de exclusieve 'Clase Oro', waarbij er gezorgd wordt voor een uitgelezen reis in een unieke lounge, met een persoonlijke behandeling, een grotere mate van comfort, dagbladen en allerlei soorten consumpties.

Op bepaalde routes kunnen degenen die liever zonder voertuig reizen, rekenen op een gratis busservice die het traject naar de haven of de stad vereenvoudigt.

Voor meer informatie: www.fredolsen.es.

Adres
FRED OLSEN EXPRESS
Polígono Industrial Añaza, s/n - Edif. Fred Olsen 38111 SANTA CRUZ DE TENERIFE
Fax.: 0034 922 62 82 32