Bonadea II

Het bedrijf Bonadea II is al meer dan 25 actief op het gebied van vaartochten met passagiers en de observatie van walvisachtigen. Het bedrijf heeft als doel zijn klanten de dolfijnen en walvissen in hun natuurlijke omgeving te laten zien, en de klanten tevreden te stellen met een fantastische tocht langs de zuidkust van Tenerife. De bemanning is uiterst vakbekwaam op het gebied van observatie van walvisachtigen en het hanteren van vaartuigen.

De catamaran Bonadea II heeft een vergunning om te varen met 22 passagiers en de bemanning. Het schip is voorzien van een "Blauwe Boot"-vlag, wat betekent dat het schip toestemming heeft van het ministerie van toerisme van de Canarische Eilanden voor de observatie van walvisachtigen. Het beschikt tevens over een vergunning van het ministerie van milieu voor de waarneming van walvisachtigen, en is aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk van Tenerife Toerisme.

Het team voert boendien werkzaamheden uit op het gebied van afvalverwijdering op zee (plastic) en werkt samen met het centrum voor het herstel van de wilde dieren "La Tahonilla" van het eilandbestuur van Tenerife bij het redden van zeedieren in nood.

Het nieuwe schip Diomedea is een zeer wendbare rubberboot met vaste romp met een lengte van 7 meter en een breedte van 2,50 meter. Het vaartuig biedt zitplaats aan zes opvarenden en heeft een klein zonnedek op de voorsteven. Het is bedoeld voor de observatie van walvisachtigen en vogels, de bescherming van de zee, onderzoeksprojecten en de strijd tegen plastic afval.

Het bedrijf biedt een ecologische tour per uur aan, ideaal voor gezinnen of groepen die de oceaan willen ontdekken en een ervaring opdoen op een manier die de omgeving en de zee respecteert. Perfect voor groepen gespecialiseerd in natuurfotografie, onderzoekers en uiteenlopende projecten.

Met de Diomedea hebt u de mogelijkheid om een volledig op maat gemaakte excursie te beleven. ​

Diensten
  • Observatie van walvisachtigen en vogels in catamaran, 2 uur
  • Observatie van walvisachtigen en vogels in catamaran, 3 uur
  • Privécharter per uur in catamaran
  • Observatie van walvisachtigen en vogels in rubberboot
  • Privécharter per uur in rubberboot
Adres
CATAMARAN BONADEA II
Puerto Colón, Pantalán 4 - Playa de las Américas 38650 ARONA