Commerciële berichten

Clausule met informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens bij het verzenden van commerciële berichten.

COMMERCIËLE BERICHTEN

SPET, Turismo de Tenerife, S.A. verwerkt uw persoonlijke gegevens of zal deze verwerken onder meer met het oog op het verzenden, op elektronische en/of traditionele wijze, van commerciële berichten met informatie over producten, diensten, promotieactiviteiten, aanbiedingen, evenementen of nieuwsberichten die voor SPET, Turismo de Tenerife, S.A. van belang zijn.
Uw gegevens zijn of worden opgenomen in de database van SPET, Turismo de Tenerife, S.A. omdat u klant, geregistreerd gebruiker of lid bent, omdat u ons op enig moment om commerciële informatie hebt verzocht of omdat u toestemming hebt gegeven uw gegevens in ons commerciële bestand op te nemen.
De commerciële informatie wordt uitsluitend verstuurd naar die gegevenshouders die toestemming hebben gegeven voor de ontvangst ervan en/of niet eerder hebben verklaard dat zij deze niet willen ontvangen.
Indien u niet langer informatie over onze producten en diensten wilt ontvangen, kunt u zich afmelden via een bericht aan het volgende e-mailadres: protecciondedatos @ webtenerife.com met als onderwerp "afmelden" of "geen e-mails meer sturen" of door de instructies te volgen die onderaan de ontvangen e-mail of in het ontvangen formulier staan.

VERWERKING VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS
Verantwoordelijke: Overeenkomstig het bepaalde in de geldende regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens, delen wij u hierbij mede dat uw e-mailadres is opgenomen in het verwerkingssysteem op naam van SPET, Turismo de Tenerife, S.A., gevestigd op Avda. La Constitución, 12 - 38003 S/C de Tenerife.

Voor het raadplegen van aanvullende en uitvoerige informatie over gegevensbescherming kunt u hier klikken.