Vakantiehuis Tamaide

Vakantiehuis in het zuiden van Tenerife

Dit huis ligt in een klein en rustig dorpje in de gemeente San Miguel de Abona in het zuiden van Tenerife. De woning is ideaal gelegen door de snelle verbinding met de grootste toeristische centra van het zuiden (15 minuten), de hoofdstad (50 minuten) en de luchthaven Tenerife Sur Reina Sofía (12 minuten). Het is een oud familiehuis van meer dan 300 jaar oud, gecatalogiseerd als van historisch en artistiek belang.


Tamaide (een plaatsnaam uit de tijd van de Guanchen) was de naam van een prachtige bron met kristalhelder water die het oude gelijknamige gehucht van water voorzag.

Casa Tamaide bestaat uit twee onafhankelijke accommodaties die volledig uitgerust zijn, met grote gemeenschappelijke ruimtes. Het ene huis biedt ruimte aan twee personen, het andere aan vier. Beide hebben een keuken, eet- en woonkamer, slaapkamers en badkamer. Er zijn drie gemeenschappelijke dakterrassen met hangmatten en parasols waar je terwijl je in de zon ligt kunt genieten van een grote verscheidenheid aan planten en een prachtig uitzicht op de bergtoppen en de kust.

Om vanaf de luchthaven bij het huis te komen, moet je op de snelweg de afslag richting Los Cristianos nemen. Na ongeveer twee kilometer neem je de afslag naar San Miguel de Abona. Als je bij de C-822 komt (centrum van het dorp), sla je links af. Na 200 meter kom je in de wijk Tamaide, waar het huis ligt.

Rondom het landhuis liggen meerdere natuurgebieden en wandelpaden. Voor golfliefhebbers zijn er twee golfbanen op slechts 10 minuten afstand. Heel dichtbij liggen ook El Médano en Los Abrigos, oude vissersdorpen met de beste natuurlijke stranden van het eiland.

Diensten

 

Adres
CASA RURAL TAMAIDE
C/ Concepción García Suárez, 1 38620 SAN MIGUEL
Fax.: 0034 922 27 14 81