Vakantiehuis Alenes del Mar

Vakantiehuis in het noorden van Tenerife

Los Alenes del Mar ligt aan de kust bij Las Aguas (San Juan de la Rambla) en is een herenhuis uit de 18e eeuw dat een perfect evenwicht biedt tussen traditie en comfort. Het biedt echter alle gemakken en voorzieningen van de 21e eeuw.

Het huis is in 2010 gerestaureerd waarbij de originele indeling van het gebouw werd gerespecteerd. Vanwege zijn historische karakter en omdat het aan de Camino Real ligt die langs de kust naar Garachico voerde, moet het aan diverse beschermingsnormen voldoen.

Het gebouw heeft een oppervlak van 160 m2, verdeeld over twee verdiepingen: een grote eetzaal/salon met een mudejarplafond, twee tweepersoonskamers en twee eenpersoonskamers, twee badkamers en een volledig uitgeruste keuken. De traditionele bouwtechnieken en originele materialen zijn gerespecteerd: tea-hout, steenhouwerswerk, adobe en het schilddak.

Indrukwekkende uitzichten op zee vanaf de terras-tuin en twee terrassen met zicht op plantages met tropische vruchten: banaan, sinaasappel, avocado, mango, perzik, papaja, koffiestruiken, cacao, enz.

Capaciteit voor 6 personen.

Diensten

Zwembad met uitzicht

Warm water via zonnepanelen

Haardroger

Wasmachine en droger

Satelliet-tv

Muziekinstallatie

Gratis internet via wifi

Wieg met linnengoed

Kinderstoel

Terrasmeubels

Barbecue

Parking op 125 meter van het huis

Privétuinen

Adres
CASA RURAL ALENES DEL MAR
Camino Real Los Alenes, 4 - Las Aguas SAN JUAN DE LA RAMBLA