Landgoed Las Llanadas

Vakantiehuis in het noorden van Tenerife

Vakantiehuis Las Llanadas ligt in de La Orotava-vallei, in een beschermd landschap dat deel uitmaakt van het natuurpark Chanijiga en de Tigaiga-bergketen. Het gebied is door de Europese Unie uitgeroepen tot speciaal beschermingsgebied voor vogels. Je vindt hier veel laurierbossen.

Deze plek biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van een authentiek landelijk en duurzaam toerisme dat rekening houdt met het milieu, in een ideale omgeving om uit te rusten. De vier recent gerestaureerde huizen, met capaciteit voor twee tot vier personen, bieden alle comfort en zijn het perfecte vertrekpunt om Tenerife te verkennen.

Tot de voorzieningen behoren een volledig uitgeruste keuken, babyspullen (wieg, kinderstoel en bad), verwarming, satelliet-tv en muziekinstallatie in de ruime en gezellige woon/eetkamer. Daarnaast is er een exclusief terras met tuinmeubilair, barbecue en jacuzzi. De huizen hebben hun eigen parkeerplaats.

De gasten worden verwelkomd met een welkomstmand en krijgen uitgebreide informatie om het eiland te leren kennen en van alle mogelijkheden te genieten.

De kwaliteit van Las Llanadas wordt gegarandeerd door de onderscheiding met Cuatro Espigas (vergelijkbaar met vier sterren) door ASETUR en met niveau Q voor Toeristische Kwaliteit die jaarlijks door TÜV Rheinland Group wordt gecontroleerd.

Diensten
Barbecue
Schoonmaak tweemaal per week
Wandelpaden met panoramisch uitzicht over de omgeving
Verwarmde buitenjacuzzi
Individuele terrassen
Gemeenschappelijke tuin
Privé-parking en welkomstmand
Met certificering "Q" voor toeristische kwaliteit, gecontroleerd door de TÜV Rheinland Group
Andere diensten
Adres
CASA RURAL LAS LLANADAS
Chanajiga, 108. 38410 LOS REALEJOS
Fax.: 0034 922 33 35 72