Iberostar Heritage Grand Mencey

Hotel in een stedelijke omgeving in Santa Cruz-La Laguna

Het Iberostar Heritage Grand Mencey ligt in een bevoorrechte residentiële wijk in het hartje van Santa Cruz de Tenerife. Het is een perfect voorbeeld van de bijzondere stijl van deze stad. El Mencey biedt een unieke sfeer, een hoge mate van comfort en een verfijnde elegantie die het traditionele met het moderne verenigt.

In de recentelijk gerenoveerde kamers en zalen hebben de nodige beroemdheden gelogeerd: koningen, politici, artiesten en schrijvers uit de hele wereld. Het is een van de belangrijkste trefpunten van het toeristische, sociale en culturele leven van de stad.

De bezoekers worden onthaald in de ruime en elegante vestibule, versierd met werken van vooraanstaande Canarische schilders en ambachtelijk meubilair.

Het hotel heeft 261 kamers met de meest moderne voorzieningen. 22 daarvan zijn suites die luxueus en comfortabel zijn ingericht.

Het Iberostar Heritage Grand Mencey is de perfecte omgeving om allerlei soorten sociale evenementen of zakelijke bijeenkomsten te houden. De tien zalen en Casa Duque beschikken over geluidsintallaties, telefoon, stopcontacten en de modernste audiovisuele apparatuur.

Het ervaren team van Iberostar Heritage Grand Mencey zorgt ervoor dat alle dienstverlening voor het evenement soepel verloopt, overeenkomstig de kwaliteit die de hotels van de keten Iberostar kenmerkt. ​

Diensten

Toegankelijkheid:
Establecimiento Practicableaangepast gebouw

Adres
IBEROSTAR HERITAGE GRAND MENCEY
C/ Doctor José Naveiras, 38 38004 SANTA CRUZ DE TENERIFE