Hotel Spa Villalba

Hotel in een natuurlijke omgeving in het zuiden van Tenerife

Het Villalba Spa Hotel is gelegen in het hart van het Corona Forestal Natural Park, op een hoogte van 1.500 meter, tussen de zee en de lucht van Tenerife. Het ligt op slechts 22 kilometer van de kust en 15 kilometer van het Teide National Park. De indrukwekkende Canarische koloniale architectuur en de decoratie met natuurlijke elementen zoals hout en steen zorgen voor een unieke sfeer, in volledige harmonie met de uitbundige natuur die het omringt.

Het etablissement beschikt over 27 ruime kamers, zeer comfortabel en volledig uitgerust voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Het SPA-centrum Villalba is de perfecte aanvulling om uit te rusten of te herstellen na een wandeling of fietstocht. De nabijheid van de Teide, met wegen die ideaal zijn om te fietsen, maar ook paden midden in de bergen om te fietsen, maken het een hotel voor fietsen. Daarnaast beschikt het over een fietsenstalling met gereedschap en gereedschap om reparaties uit te voeren.

Het heeft een ontspanningsruimte, sanarium, sauna, Turks stoombad, jacuzzi, kiezelpaden, dynamisch verwarmd zwembad.... De ruimtes zijn geparfumeerd met etherische oliën die de zintuigen stimuleren en bijdragen aan het welzijn van lichaam en geest, en heeft een service van deskundige masseurs om het verblijf zo ontspannen mogelijk te maken.

Het gebied waarin het bedrijf is gevestigd is van grote ecologische waarde, met endemische flora en fauna, vol met paden. Onder hen valt de GR-131 op, perfect om het avontuur van het ontdekken van het meest natuurlijke deel van het eiland te beginnen.

Diensten
Wellnesscenter
Salon met open haard
Speelzaal met tv
Vergaderzaal
Restaurant La Vendimia, waar gekookt wordt met producten uit de tuin van Vilaflor
Wijnkelder met lokale ecologische wijnen 
Adres
HOTEL SPA VILLALBA
Camino de San Roque, s/n. Vilaflor 38613 VILAFLOR
Fax.: 0034 922 70 93 41