Hotel Sir Anthony

Hotel direct aan het strand in het zuiden van Tenerife

Natuur, luxe en elegantie zijn de ingrediënten van hotel Sir Anthony, dat exclusieve vakanties biedt in het zuiden van Tenerife. De persoonlijke bediening en exclusieve behandeling in dit hotel in Las Américas tegenover het strand El Camisón — met rechtstreekse toegang tot het strand — geven je de mogelijkheid om uit te rusten en te ontspannen in een gezellige sfeer met tropische tuin en een prachtig zwembad.

Er worden gevarieerde gerechten geserveerd in de twee buffetrestaurants met internationale keuken, in het exclusievere à la carte restaurant, in de twee snackbars bij de zwembaden en in de beachclub aan de strandboulevard.

Ook de kleinsten kunnen zich in dit hotel vermaken. Ze worden persoonlijk verwelkomd in Club Mare waar hen een ruim aanbod aan activiteiten en speelvoorzieningen wordt geboden die ook leuk zijn voor volwassenen: goochelarij, amusement, educatieve spellen, een ruimte van 800 vierkante meter binnen en buiten, speeltuin en een restaurant met verantwoorde gerechten speciaal voor kinderen.

Diensten
4,6,7,8,9
Adres
HOTEL SIR ANTHONY
Avda. del Litoral, s/n. Playa de las Américas 38660 ARONA
Fax.: 0034 922 75 75 45