Hotel Mediterranean Palace

Hotel in het zuiden van Tenerife

Het Mediterranean Palace ligt op een unieke plek in Playa de Las Américas in het zuiden van Tenerife. Het is een familiaal hotel aan het strand Playa del Camisón dat over 535 kamers en suites beschikt. Het is de perfecte keuze voor een actieve vakantie op het eiland.

Gezinnen, stellen of vrienden vinden hier kamers die aan al hun behoeften voldoen: voor gezinnen gekoppelde kamers met binnendeuren, een binnenzwembad en zicht op zee, op het zwembad of op de Teide.

Het ruime gastronomische aanbod van Mediterranean Palace wordt geserveerd in de twee buffetrestaurants met internationale keuken, in een exclusiever à la carte restaurant, in de twee snackbars aan de grootste zwembaden en in de beachclub aan de strandboulevard.

De kleinsten worden persoonlijk welkom geheten en beschikken over een ruim aanbod aan activiteiten en speelvoorzieningen die ook leuk zijn voor volwassenen: goochelarij, amusement, educatieve spellen, een ruimte van 800 vierkante meter binnen en buiten, speeltuin en een restaurant met verantwoorde gerechten speciaal voor kinderen.

Adres
HOTEL CLEOPATRA PALACE
Pirámide de Arona. Avda.de las Américas, s/n. 38660 ARONA
Fax.: 0034 922 75 32 26