Hotel Puerto Palace

Het 4-sterren Hotel Puerto Palace ligt in een rustige woonwijk van Tenerife, aan de voet van de schitterende Orotavavallei. In een onvergelijkbare omgeving, op 800 meter van het centrum van Puerto de la Cruz en zeer dicht bij de restaurants, winkels en vrijetijdscentra, biedt het hotel de perfecte omgeving om van uw vakantie te genieten.

Het hotel heeft grote tuinen en in totaal van 4 zwembaden en 3 volledig verwarmde jacuzzi's. Het heeft een entreehal met 3 panoramische liften, 24-uurs receptie, winkel, bar, buffetrestaurant, fitnessruimte, tennisbaan, minigolf, volleybal, basketbal hoepel, jeu de boules, naturalistische zone, Pilates studio, massage en schoonheidsdiensten en een kindergedeelte.

Het biedt ook conferentie- en banketten. Het hotel beschikt over 314 kamers (familiesuites, tweepersoonskamers en eenpersoonskamers), alle voorzien van een complete badkamer met haardroger en make-upspiegel, minifridge met optionele minibardienst, satelliettelevisie, kluisje en terras met uitzicht op zee, de tuin, de zwembaden of de Teide. De kamers die toegankelijk zijn voor gehandicapten hebben een douche.

Diensten

- Restaurant

- Bar

- Terras

- 4 zwembaden

- 3 bubbelbaden

- Naturalistische Zone

- Gymnastiekzaal

- Zalen voor evenementen

Diensten

Toegankelijkheid:
Establecimiento Practicableaangepast gebouw

Adres
HOTEL PUERTO PALACE
C/ Doctor Celestino Cobiella Zaera, 2 38400 PUERTO DE LA CRUZ
Fax.: 0034 922 37 35 23