Dreams Jardin Tropical

Het Lifestyle Hotel Jardín Tropical, gelegen aan de Costa Adeje, verrast door de originele Arabische architectuur en het spectaculaire uitzicht op zee. De 419 kamers zijn volledig gerenoveerd en ingericht in een Afrikaans-etnische stijl en natuurlijke materialen. De nieuwe ruimte Preferred Club biedt een exclusieve ruimte met nog meer gepersonaliseerde diensten en gereserveerde ruimtes.

De "Place to be" is Las Rocas Beach Club met zijn natuurlijke zeewaterzwembad. Daarnaast biedt het zijn Ocean Gym gymzaal, buiten en met uitzicht op de zee, is een genot voor ogen, geest en lichaam.

Fietsliefhebbers kunnen rekenen op het nieuwe Cycling Center, een ruimte met allerlei diensten: verhuur, reparatie, wassen, verschillende gepersonaliseerde routes, GPS en elk ander detail dat ze nodig hebben om hun favoriete sport te beoefenen.

En voor golfliefhebbers heeft het hotel een gespecialiseerde afdeling die reserveringen aanbiedt op alle golfbanen op het eiland, met green fees tegen gereduceerde prijzen, waaronder de prestigieuze Abama Golfbaan.

Om te genieten van een unieke gastronomische ervaring heeft Jardín Tropical tal van restaurants en bars met een grote verscheidenheid aan gerechten, van het gastronomische restaurant Las Rocas Sea & Ocean Food, met een keuken met smaakvolle zee en een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan, tot de traditionele Italiaanse Ugo & Vandino en El Churrasco, met de beste stukken Argentijns vlees.

Daarnaast beschikt het hotel over zeven prachtige lounges waar elke zakelijke bijeenkomst of conventie een succes kan worden.

Adres
DREAMS JARDÍN TROPICAL
C/ Gran Bretaña, s/n. Costa Adeje 38660 ADEJE
Fax.: 0034 922 74 60 60