GRAN HOTEL BAHÍA DEL DUQUE RESORT - Hotels - Tenerife

Gran Hotel Bahía del Duque Resort

Hotel direct aan het strand in het zuiden van Tenerife
GRAN HOTEL BAHIA DEL DUQUE
cerrar
Pagina via e-mail versturen
Completa el captcha

Gran Hotel Bahía del Duque Resort ligt in Costa Adeje. Het ontwerp ervan is geïnspireerd op de traditionele Canarische bouwstijl uit de 19e eeuw. Dit hotel aan het strand Playa del Duque wordt omringd door meer dan 63.000 vierkante meter aan tropische tuinen die in scherp contrast staan met de omgeving. Er zijn 354 kamers en 40 luxueuze villa's.

De elegante hotelkamers combineren warme en lichte ruimtes met een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan. Las Casas Ducales (de Huizen van de Hertog) vormen een echte koloniale haciënda. De kamers en suites liggen op een bevoorrechte en exclusieve plek van het resort. De gasten krijgen bij alle soorten dienstverlening een persoonlijke behandeling, naast een butlerservice en bijzondere attenties in elke kamer.

Dit exclusieve complex biedt een buitengewone gastronomische variëteit in haar negen restaurants, waaronder Las Aguas met zijn creatieve keuken en lokale seizoensproducten.

De gevarieerde sportfaciliteiten van Bahía del Duque omvatten onder meer de 800 meter strand die rechtstreeks vanuit het hotel toegankelijk is, waar allerlei soorten watersporten kunnen worden beoefend. Golfliefhebbers vinden in de buurt vijf golfbanen. Hier kunnen ze heel het jaar in een onverbeterlijk klimaat hun hart ophalen.

De Spa Bahía van Duque Resort, omringd door aromatische tuinen, biedt unieke ervaringen voor de zintuigen. In de schaduw van de palmbomen die het thalassotherapie-circuit omringen, kun je tegelijkertijd genieten van de zon en de zee, een unieke en eenmalige sensatie.

De villa's zijn gebouwd in een klassieke en elegante stijl, met vulkanische steen. Elke villa heeft een eigen privé-zwembad, portier 24/7, aromatherapiebaden à la carte en een muziekinstallatie van Bang & Olufsen. Ze zijn ingericht door de bekende binnenhuisarchitect Pascua Ortega, die licht, ruimte en kleur met zorg heeft gecombineerd. De ruime salons, terrassen en tuinen sluiten naadloos aan op de luxueuze omgeving waardoor interieur en exterieur natuurlijk in elkaar overlopen.

Diensten

- Leeszaal met nationale en internationale pers

- Bridge- en biljartsalon

- Vijf zwembaden, twee verwarmd, twee met zout water en een voor kinderen

- Twee tennisbanen, twee padelbanen, squashbaan, sterrenkundig observatorium, jogcircuit, fitnessruimte, pitch and putt, aquagym, miniclub en teen lounge.

Overige diensten

- 29 vergaderruimtes met een capaciteit van max. 600 mensen

- Negen restaurants en negen bars

- Kapsalon, beautycenter, massage en sauna

cerrar
Hoe kom je in:

Gran Hotel Bahía del Duque Resort

In Google Maps openen
Contact

Gran Hotel Bahía del Duque Resort

Avda. Bruselas, s/n. Costa Adeje 38660 adeje

Tel.:: 0034 922 74 69 00

Fax.: 0034 922 74 69 16