Route Active Hotel

​​Het Route Active Hotel ligt ten noorden van het eiland Tenerife, met name in de gemeente Los Realejos, een van de meest populaire voor de promotie van sportactiviteiten.

Het is een 3-sterren hotel ontworpen voor iedereen die houdt van buitenactiviteiten en die wil verblijven in een plaats die speciaal voor hen is ontworpen. Het Route Active Hotel, met een zeer aantrekkelijk design, onderscheidt zich door zijn eenvoud, comfort en rijkdom aan details. Het biedt ontbijt- en dinerservice in een uitgebreid buffet waar de grote verscheidenheid aan natuurlijke en gezonde producten opvalt.

De klanten zal zitten kundig voor het ontwerpen van alle soorten sportactiviteiten in hem leunend op de professionals waarvan het heeft de 24 uur van de dag. Paragliding, wandelen of mariene activiteiten zijn enkele van de vele activiteiten die kunnen worden geprogrammeerd vanuit het Route Active Hotel.

Fietsliefhebbers hebben de mogelijkheid om weg- en mountainbikeroutes te doen. De vestiging biedt ook specifieke diensten voor deze sporters, waaronder een fietsenstalling waar ze hun fietsen kunnen repareren, schoonmaken en stallen.

Adres
ROUTE ACTIVE HOTEL
C/ La Longuera, s/n 38300 LOS REALEJOS