Zeevissen

Alles lijkt rustig, totdat je voelt dat je beet hebt. Vanaf dat moment barst er een flinke strijd los. Je trekt aan de lijn! Snel! Je hart gaat tekeer. Je trekt uit alle macht! Nog sneller! Net zolang tot een van de twee het opgeeft. Maar uiteindelijk blijkt het de moeite waard te zijn geweest. En je denkt alweer aan de volgende vangst.

In de verschillende jachthavens, voornamelijk gelegen in het zuidelijk deel van het eiland, worden verschillende boottochten aangeboden, gespecialiseerd in het beoefenen van deze sport op hoog niveau. De boten zijn uitgerust met alle materiaal en apparatuur die je nodig hebt om te genieten van een onvergetelijke dag vissen.

Evenementen:
Op dit moment worden er evenementen georganiseerd rondom het internationaal sportvissen, zoals het Torneo Bertram de Pesca de Altura, dat al sinds 2013 het enige calssificatietoernooi is van Spanje voor de finale van het Wereldkamioenschap zeevissen in Quepos – Costa Rica.

Er is ook een reserveringscentrale, waar je boten kunt huren, die het best voldoen aan je wensen.

Beschikbare boten vind je in de volgende jachthavens: Marina San Miguel, Marina del Sur, Puerto de Los Cristianos, Puerto Colón en Puerto de Los Gigantes.