Mountain Bike

Je fietst verder en verder. Je voelt de frisse wind in je gezicht en je ziet de bomen steeds sneller voorbij gaan. Je bevindt je in het Corona Forestal, op een indrukwekkende afdaling door het oneindige bos. Je manoeuvreert je door scherpe bochten en daalt verder af. Heel even pauzeer je en bewondert het indrukwekkende landschap. En je gaat weer verder! Je hoeft nog maar 20 km.

Downloaden Tenerife Cycling Friendly-plattegrond

Je hebt de beschikking over maar liefst 200 km aan routes door het bos. De meesten hiervan zijn te vinden in het hoogstgelegen deel van het eiland, vooral in het Corona Forestal. Het bospadennetwerk verbindt een groot deel van het noordelijk gebied met de regio Tacoronte en met het zuiden. De paden beginnen en eindigen vaak op plekken met voorzieningen, parkeergelegenheid en openbaar vervoer.

Routes
Er bestaan 4 hoofdroutes, ieder met verschillende varianten en afsplitsingen, die je kunt combineren zoals je wilt. Zo kun je je eigen route samenstellen op basis van het aantal kilometers dat je wilt afleggen, de moeilijkheidsgraad van het traject of het soort landschap dat je wilt zien.

Sorteren op:
  • Alfabetisch Oplopend
  • Alfabetisch Aflopend
Moeilijkheidsgraad

Moeilijkheidsgraad

Gebied

Gebied

Type

Type

Duur

Duur

We konden geen resultaten vinden die overeenkomen met uw zoekopdracht.