Golf

Je staat op de 7e hole, onder een strakblauwe lucht. Een licht briesje laat je op je qui-vive zijn.  Je plaatst de bal nauwkeurig op de tee. De baan ligt er prachtig bij.  Je kiest de juiste club en lijnt op met de vlag die op de green staat. Je club voelt als een verlengstuk van je armen. Je spant je spieren en kijkt een laatste keer naar de green. Je haalt diep adem en laat de bal met een harde slag vlak naast de hole landen. Je voelt je goed. Je voelt je vrij. Je zou hier voor altijd willen blijven, in je eigen paradijs.

Downloaden Brochure Tenerife golf

Verdeeld over het noorden en zuiden van het eiland vind je acht golfbanen en twee pitch & putt banen. Iedere baan biedt een unieke mogelijkheid om van deze sport te genieten. De wonderschone banen, die zijn ontworpen door bekendheden als Severiano Ballesteros, John Jacobs en Donald Steel, blinken uit door bijvoorbeeld hun bunkers met zwart zand of hun intimiderende water hindernissen.

We konden geen resultaten vinden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Holes

Holes

Prijs van mei tot september

Prijs van mei tot september

Prijs van oktober tot april

Prijs van oktober tot april

Product

Product

Tenerife is een klein paradijs voor golfliefhebbers. Het uitzonderlijk goede klimaat met bijna 300 dagen zon per jaar staat garant voor onvergelijkbaar golfplezier. Het eiland beschikt over genoeg golfbanen en voorzieningen om je favoriete sport veelvuldig te beoefenen. Op de talrijke toernooien voor amateurs en internationale professionals komen zowel ervaren spelers als beginners aan hun trekken.

Alles draait erom dat je je alleen hoeft bezig te houden met het kiezen van de juiste club en ontspannen spelen.

We konden geen resultaten vinden die overeenkomen met uw zoekopdracht.Gespecialiseerde bedrijven maken het leven van zowel hoge als lage handicappers een stuk makkelijker. Je kunt terecht bij sportwinkels voor alles, van ballen en clubs tot meer specifieke uitrusting, transfers naar de baan kunnen worden geregeld en er zijn reisorganisaties die je hele golfvakantie op Tenerife voor je kunnen plannen.
We konden geen resultaten vinden die overeenkomen met uw zoekopdracht.