Route "Una hora más en Canarias (Een uur meer op de Canarische Eilanden)"

Geniet van de schitterende decors van Tenerife dankzij een vermakelijk en humoristisch verhaal over de verwikkelingen rond liefde vol met hilarische situaties, begeleid door muziek en moderne, fantasierijke choreografie. Deze film is van de hand van regisseur David Serrano en ligt in dezelfde lijn als zijn andere succesvolle producties 'El otro lado de la Cama', 'Días de Fútbol' en 'Los 2 lados de la cama'.

Samenvatting

Claudia (Angie Cepeda), een aantrekkelijke vrouw van 35 jaar oud, is de eigenaresse van een mooi café in het centrum van Madrid, heeft een knappe man waar ze veel van houdt, een knappe zoon waar ze veel van houdt en een nog knappere minnaar waar ze nog meer van houdt. Een perfect leven. Tenminste zo lijkt het, want Pablo (Quim Gutiërrez), haar minnaar, heeft er genoeg van alleen maar haar minnaar te zijn en heeft haar verlaten voor een andere vrouw.

Onze heldin, die niet goed tegen haar verlies kan, is niet bereid hem te laten ontsnappen, zodat ze, met behulp van haar zus Mónica (Juana Acosta) en een beetje economische en emotionele chantage, een op het eerste gezicht eenvoudig plan bedenkt om hem terug te krijgen: hem ver weg voeren van zijn verloofde, zodat ze hem gemakkelijker kan verleiden.